NIEUWS


Haagse Jazz Club, 12 december 2021

Het was een première voor de Dixie Six. Ondanks allerlei Corona beperkingen en het Promenade Hotel, de vaste locatie voor de HJC, dat een totale renovatie ondergaat, was de geïmproviseerde zaal volledig gevuld. Het HJC publiek staat landelijk als zeer trouw en enthousiast bekend. Het liet zich dan ook niet onbetuigd. Het werd een zeer entousiaste middag vooral toen good old Pim Hogervorst ineens achter de piano schoof en van o.a. Ballin' the Jack een swingend feest maakte. Bij het publiek viel met name de 'Louis en Ella' versie van I can't give you in de smaak. Zo ook een mooie uitvoering van de mooie chanson 'Je suis seule ce soir' gevoelig vertolkt door bassiste Carla Tavenier-Kok. Verrast was men door de niet zo vaak gehoorde instrumentale klassiekers 'That Da Da Strain' en 'Albatross'. Dat Max Verstappen inmiddels een wereldrace reed en kampioen werd in de Formule 1 gaf extra vaart aan de middag. We'll meet again!


Kaleidoskoop, 21 november 2021

Veel tijd om ons voor te bereiden was er niet. Slechts twee dagen tevoren kwam het verzoek om een optreden te verzorgen in het restaurant van Theater de Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Het geplande orkest was onverwacht uitgevallen. Hoewel we onze vaste fans nog snel een email stuurden, kwam deze voor de meesten te laat. Desondanks was het gezellig druk en had iedereen inclusief de band een prima middag. Vooral dankzij de tomeloze inzet van het (vrijwillige) personeel dat in no time de zaal van restaurant omtoverde Tot een soort 'luister-zaal'.

Jazzclub Zeist, 10 oktober 2021

Hoe ze het voor elkaar krijgen blijft een vraag. Tussen de 60 en 70 enthousiaste bezoekers waarvan het merendeel al een 1/2 uur voor aanvang van het optreden aanwezig was. En... applaus na elke solo.
Dank Zeist voor jullie gweldige organisatie en hartelijke ontvangst.
Ook voor ons een geweldige middag!


Première 'Dixieland Jubilee' in Happerij de Hoeve

26 september 2021

Bijna twee jaar moesten wij maar vooral ook het nieuwe management van 'de Hoeve' er op wachten. Op zondagmiddag 26 september 2021, het eerste week-end waarin vrijwel alle corona-maatregelen werden ingetrokken, konden de Dixie Six All Stars los gaan. Op het grote buiten- terras zaten al tal van passanten en zon liefhebbers. Helaas mocht de band niet buiten spelen omdat er een of ander 'lawaaiverbod' geldt in Nieuwkoop.
Dat mocht voor de talrijke fans de pret niet drukken. Gedisciplineerd toverde iedereen zijn Corona QR code tevoorschijn en zocht binnen een plekje. Anderen bleven lekker buiten in het zonnetje zitten.
Kortom: een prima en uitstekend bezocht optreden.
Spetterend optreden in de Kaleidoskoop, Nieuwkoop

Na precies een jaar lockdown... konden we op 15 augustus 2021 weer eens spelen voor onze enthousiaste fans. Zo'n 60 jazzliefhebbers verruilden het zonnige terras of de tuin voor 'hun' Dixieland Jubilee in
Theater de Kaleidoskoop.

En... we gaan door! Zie onze
agenda.


26 september 2021Einde Corona
beperkingen?Ons nieuwe podium?Happerij de Hoeve
Noordenseweg 23K
2421 XW Nieuwkoop
ConcertenOptreden samen met
Eensgezindwebsite ontwerp & realisatie: peter fiévez